La pandèmia mundial deguda a la Covid-19 ha afectat notablement en l’economia. L’any 2020 Espanya va finalitzar amb la quantia de 290.296 M€. Sent així 24.727 menors comparats amb els números de 2019. 2020 va ser una etapa difícil per l’economia espanyola, va tindre un gran impacte i decreixement en l’economia, tots els treballs es feien mitjançant un ordinador, teletreball, però no tothom és tan afortunat. Les persones dedicades als serveis com l’Hostaleria o Restauració, les quals no podien obrir els seus negocis, ja que no hi havia gent als carrers per consumir.

Gràfic amb números variats

Tot i que 2020 va ser un any difícil, 2021 va ser una gran remuntada. Gràcies a la implementació i descobriment de la vacuna, molts serveis van reobrir. També es va començar amb la venda de molts productes. Tot i que la situació va millorar van haver-hi unes determinades restriccions, les quals podien afectar el benefici d’alguns negocis.

Algunes de les restriccions que trobem en aquest moment de la pandèmia per la Covid-19 són les següents:

  • Mascareta obligatòria en interior i exterior.
  • Higiene personal.
  • Ventilació correcta dels espais tancats.

Restriccions

Alguns empresaris van aconseguir frenar l’impacte a la seva economia renovant-se i tractar de fer entregues dels seus productes, ja siguin de primera necessitat, com pot ser el menjar, o altres serveis.

Repartidors