Quan ens referim als països amb menys poder econòmic fem referència a aquelles poblacions més pobres. Part d’aquestes localitats es troben en el continent Africà, els únics dos països que estan menys subdesenvolupats d’aquesta àrea són Zimbàbue i Pakistan gràcies a les seves exportacions de minerals com, coure, níquel, or, ferro o platí.

Continent Africà

A continuació es mostren els països amb menys poder econòmic:

  • Sudan del Sud: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Oriental. La seva capital és Yuba. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 221 $ per any.
Bandera de Sudàn del Sur

  • Malawi: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Sud. La seva capital és Lilongüe. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 326 $ per any.
Bandera de Malawi

  • Burundi: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Oriental. La seva capital és Gitega. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 343 $ per any.
Bandera de Burundi

  • República Centreafricana: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Central. La seva capital es Bangui. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 399 $ per any.
Bandera de República Centreafricana

  • Madagascar: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Costa Sud-est. La seva capital és Gitega. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 412 $ per any.
Bandera de Madagascar

  • Moçambic: És un territori o país ubicat en l’Àfrica Sud. La seva capital es Maputo. Els treballadors d’aquest país tenen un salari per persona de 417 $ per any.
Bandera de Moçambic